Wat werkt beter in jouw buurt?

Foto:

Als je in Amstelveen woont, is er eigenlijk maar één zorgverzekeraar: Zorg en Zekerheid. Waarom? Omdat een regionale zorgverzekeraar beter werkt in jouw buurt. Hieronder lees je waarom.

 

Goed nieuws voor iedereen in Amstelveen: jullie wonen in een van de gezondere regio’s van Nederland. Dit blijkt uit het regiobeeld dat zorgverleners voor iedere regio maken.

Het regiobeeld laat zien wat jij en de andere inwoners van de gemeente Amstelveen aan zorg en welzijn nodig hebben. Zorg en Zekerheid is hier als enige zorgverzekeraar bij betrokken. Dat komt omdat wij het beste thuis zijn in de gemeente Amstelveen, al 200 jaar lang. Zo ben jij in Amstelveen verzekerd van de beste zorg, bij jou in de buurt.

In de buurt

Begonnen als ziekenfonds is Zorg en Zekerheid uitgegroeid tot een partner voor de zorgverleners en gemeente Amstelveen. Natuurlijk maken wij afspraken met de zorgverleners bij jou uit de buurt. Met het ziekenhuis, met je huisarts, je apotheker, je fysio en je tandarts en je diëtist. Maar we doen meer.

Zorgadvies

Bij ons kun je ook terecht voor zorgadvies en bemiddeling. Onze zorgadviseurs weten of je ergens sneller terecht kunt voor je behandeling. Zij hebben, vergeleken met de andere zorgverzekeraars, de beste resultaten. Dit bleek onlangs uit een onderzoek van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Onze zorgadviseurs hebben allemaal een zorginhoudelijke achtergrond. Ook weten zij welke zorginstellingen er in de buurt zijn en kennen zij de specialisten die er werken. Maar misschien wel het belangrijkste: ze nemen de tijd voor jou.

Het aantal verzekerden dat gebruikmaakt van zorgbemiddeling groeit nog steeds. “Vorig jaar hebben wij 9% meer verzekerden bemiddeld naar andere instellingen ten opzichte van 2018”, vertellen de zorgadviseurs. “In totaal werden zo 41.271 dagen bespaard. Dit is 59 dagen per persoon.”

Wil je meer weten? Kijk dan op zorgenzekerheid.nl/amstelveen

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: ToLocal