Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar

Foto: Zorg en Zekerheid

Binnenkort mag je overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Woon je in de regio Amstelveen? Kies dan voor Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar.

Wat doet een zorgverzekeraar precies?

Ervoor zorgen dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt. Dat doen we door afspraken te maken met de zorgverleners bij jou in de buurt. Met ziekenhuizen, met je huisarts maar ook met je fysio, je tandarts en je diëtist.

Waarom zou ik kiezen voor Zorg en Zekerheid?

Zorg en Zekerheid is al 200 jaar dé zorgverzekeraar voor jouw regio. Wij hebben geen winstoogmerk. Dit betekent dat wij ons alleen bezighouden met de beste zorg bij jou in de buurt. Wij kennen jouw omgeving en de zorgverleners goed. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan.

Wat doen jullie nog meer bij mij in de buurt?

Wij zijn er ook voor iedereen die langdurig zorg nodig heeft. In Amstelveen doen we dat bijvoorbeeld via de Sociale benadering dementie: samen met zorg- en welzijnsinstellingen krijgen mensen met dementie en hun naasten zorg en ondersteuning op maat. Kwaliteit van leven staat centraal, niet de ziekte.

Samen met de gemeente en de huisarts bieden we Welzijn op Recept. Een gesprek met een welzijnscoach van de gemeente wijst je de weg naar nieuwe dingen, vrijwilligerswerk of meer bewegen/meedoen in de buurt. Twee keer goed nieuws: je gezondheid verbetert vanzelf en de huisarts heeft meer tijd voor andere patiënten.

Wist je trouwens dat je dankzij Zorg en Zekerheid in Amstelveen op pad kunt met een gids van Gezond Natuur Wandelen of een oppashondje via OOPOEH? Ook rijden er elektrische duofietsen van Fietsmaatjes Amstelveen en kun je veilig sporten in het Amsterdamse bos bij roeivereniging Okeanos (daar hangt een van onze AED’s).

Wil je meer weten over Zorg en Zekerheid? Kijk dan op zorgenzekerheid.nl

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: To Local